Om oss

  

Vi jobbar med svensk klassisk massage som har förebyggande, lugnande och läkande effekter. Det är en behandlingsform som är djupgående och som lindrar stress, muskelspänningar, träningsvärk och belastningsproblem samt ökar blodcirkulation, energi och koncentrationsförmåga.

Bra och välgörande för ALLA i alla åldrar!

Spakurer är lugnande och välgörande och ger dig en stund av avkoppling.       I dagens stressade samhälle kan det vara skönt med en stund av att vara lite här och nu, där du kan samla kraft och ny energi. I alla våra behandlingar arbetar vi med så naturliga produkter som möjligt, för både ditt, vårt och naturens bästa.  

 

                                           /bildspelquality.jpg

 

Friskvård för mig är att vara hälsosam, att hålla mig frisk och må bra. Att trivas med mig själv och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Att röra på mig, äta god och näringsrik mat och att ha min familj och mina vänner nära, ja då mår jag som bäst. Arbetsliv och privatliv går hand i hand och för mig är det viktigt att ha roligt och att få utvecklas i det jag gör och arbetar med. Jag försöker alltid att tänka och vara positiv och ge av mig själv. Att lyfta, hjälpa och se andra växa, är en stark drivkraft för mig, så att arbeta med människor är det jag gillar bäst.

 

Mina ledord är Hälsa, Energi och Balans.

Har ni frågor eller vill boka en tid, hör gärna av er via mail, sms eller telefon.

Jag finns även på facebook

https://www.facebook.com/pages/Millas-Massage-Friskvård/359399654161050

 

Mobil: 070- 210 89 46

Mail:  milla74@ringo.se

 Välkomna!

imagescagvb637.jpg

Välkommen

Välkommen till www.millasmassage.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)