Behandlingar & Priser

         

Massage.

Svensk klassisk massage

utförs med olja direkt på huden. Massagen har förebyggande, lugnande och läkande effekter. Behandlingsformen är djupgående och lindrar stress, muskelspänningar, träningsvärk och belastningsproblem samt ökar blodcirkulation, energi och koncentrationsförmåga. Du kan även välja en mer avslappnande Spamassage.

 

Lymfmassage

 är en massageteknik där man med andning, lätta tryck, strykningar och skakningar stimulerar lymfsystemet att fungera bättre och kroppen kan lättare göra sig av med vätska och slaggprodukter.
Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och ett bättre flöde, ger bättre hälsa och minskar på svullnader i kroppen.
Det är en ganska lugn behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. 

 

25 min 400:-

50 min 600:- 

80 min 950:-

 

Tibetansk Faceliftmassage

Med olika tekniker löser vi upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen.

Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och collagen ökar markant och resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det viktigaste - en stund av fullständig avkoppling.

Lymfdränage tar bort svullnad och slaggprodukter och oljemassage löser upp spända axlar. 

Akupressur avslutar som kronan på verket.

Detta är en kur om fyra behandlingar som alla är olika och beroende av varandra. Det bör gå max tre veckor mellan tillfällena av behandling 1-4, sedan en påfyllnadsbehandling varannan månad för att behålla effekten av behandlingen.

 

75 minuter 1200:- eller Paketpris om 4 behandlingar 3900:-

 

 

Spabehandlingar.

 

Greenrooms Totala Avslappning 30 min 450:-

Med en unik kombination av reflexologi, aromaterapi och hot stone massage har vi på Greenroom arbetat fram en underbart avslappnande behandling på 30 minuter.
Behandlingen börjar med massage på rygg och nacke med heta stenar och avslappnande lavendelolja, sen fortsätter vi med en härlig skalpmassage som går över till ansikts massage med inslag av reflexlogi. 
Passar till alla som behöver varva ner och slappna av.

 

Aromainpackning 50 min 650:-

Behandlingen börjar med en torrskrubb, för att ta bort döda hudceller.
Sedan läggs en ljummen och välgörande aromaolja på och du packas in under varmt täcke.
Under inpackningen så får du en lång och avslappnande ansikts och skalpmassage med och behandlingen avslutas med en lätt helkroppsmassage. 

  

Fotbehandling 

En härligt mjukgörande behandling som börjar med ett varmt och avkopplande fotbad som följs av filning av fötterna samt en skrubb. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage .

30 min 400:-

 

Ansiktsbehandling

En behandlingen med rengöring och peeling av ansikte som följs av ett neutraliserande ansiktsvatten. Behandlingen fortsätter med massage av ansikte och skalp där vi använder ett vårdande serum följt av en ansiktskräm. Den längre behandlingen innehåller även en ansiktsmask samt hand och skalpmassage.

30 min 450:-

50 min 650:-

Du kan lägga till färgning av bryn och fransar 250:-

 

Hembesök

Är ni en mindre grupp som vill ha massage eller annan behandling, så packar jag min bänk och tillbehör och kommer till er. Det kan tex vara några goda vänner, en familj, möhippa/svensexa eller kanske ett födelsedagsfirande. Kontakta mig för mer information och prisuppgifter.

 

Satsa på friskare personal på jobbet!

Idag är massage på jobbet en skattefri friskvårdsaktivitet med många fördelar. Som tex att erbjuda sina anställda friskvård direkt på arbetsplatsen. Hjälpa sina anställda att utöva någon form av friskvård och på så sätt förbättra sin hälsa och hålla sig friskare och samtidigt ha kontroll på hur friskvårdspengarna används.

Hör av er till mig så kan jag skicka information eller berätta mer om hur detta kan gå till.

 

Du får gärna betala med Swish. Vid kontant betalning ser vi gärna att du har jämna pengar med dig. Kvitto skickas via mail eller sms.

imagescam31yu6.jpg

Välkommen!

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.millasmassage.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)